Wednesday, June 10, 2009

PINDAH

Petang nanti, jam 4.15, kami 3 beranak nak pegi Jakarta. Babah dia orang nak pindah rumah, jadi nak tolong kemas.
Dulu tinggal kat Menteng Jakarta. Tak taulah lepas ni dapat rumah kat mana. Rumah kat Menteng ni company yg sewa. So mahal sewanye. I think about USD2500 per month.
Nanti bila pulang dari Jakata, bisa cerita lagi dong. Sampai ketemu lagi.......Daaa

7 comments:

  1. SELAMAT HA...SELAMAT...DIJAKARTA PUN ADA INTERNET HA....

    ReplyDelete
  2. Jgn lupa nonton "KETIKA CINTA BERTASBIH" waktu di jkt...
    Saya dulu duduk kat aston dekat Semanggi. macam tulah rate dia.

    ReplyDelete
  3. Selamat Hafizah sekeluarga...
    Kembara, Pakroslan.. mama nak jumpa papa la.. pindah tu pindah juga..
    Sian Hafizah..ye.. kena naik kapalterbang.. Usop & bagio??

    ReplyDelete
  4. aku berulang hujung minggu...managih rindu...

    ReplyDelete
  5. Salam. Ha, how was your trip. Tentu budak2 tu seronok kan... depa mana tau penat...

    ReplyDelete
  6. Salam guys!! Baru nyampai malam kemarin(maksudnye last nightlah). Usop, memang ada internet kat jakarta, tapi kami tak langgan internet linenye. Kalau nak guna juga kena pegi Warnet(Warong Internet)Macam kita kat sini cyber cafe. Said, kat sana kami belum pernah lagi pegi nonton felem. My hubby smoker. Jadi tak sukalah tempat2 yg tak boleh merokok.
    Jida, lama tak dengar citer. Mana awak pegi???
    Member, betul juga awak cakap tu, tapi kali ni lebih banyak melayan anak2 teruna saya.1 hari 2 kali pegi pool,pegi main gokart, kids entertainment centres dan layan selera dia org.Hari2 ada saja idaman mereka.

    ReplyDelete